GAZİANTEP / ARABAN - EMİRHAYDAR İLKOKULU

Oyuncak Müzesi

Gaziantep Oyuncak Müzesi gezimiz keyifli geçti.

Karne gününden bir fotoğraf.

Görsel Sanatlar dersinde origami çalışmamız.

Origami Çalışması

Ekm

Okulumuza 1. sınıf üç öğrenci maske ve mesafe kurallarına dikkat ederek başladı. Heyecanları ve istekleri daim olması dileğiyle.

Nis

Covid-19 salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda kutlayamadık. Ancak evlerde çocuklarımızın bayramı hakettiği şekilde değerlendirmeye çalışan, bayram havasında geçiren tüm velilerimize teşekkür ederiz. Eğitimin vazgeçilmez sac ayağı olan veli-öğretmen iş birliği sonucunda öğrencilerimiz bayramı ve meclisimizin açılışının 100. yılını coşkuyla kutladı.Seneye daha büyük coşkuyla sağlıkla kutlamak üzere..

Mrt

Okulumuza gelerek 'Sıfır Atık' konusunda öğrencilerimizi bilgilendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Daire Başkanlığı'na çok teşekkür ederiz. Bazı öğrencilerimizin ilk tiyatro deneyimi olması bugünü eşsiz kıldı! Sizleri heyecanla dinledik, izledik, önemli bilgiler edindik. Ajanda ve çiçek açan tohumlu kalem hediyeleri için ayrıca teşekkürler! ♻️

Ara

Tutum, yatırım ve Türk malları haftası velilerimizin de katkılarıyla kutlandı. Tüm velilerimize teşekkür ederiz. Yerli Malı Haftamız kutlu olsun!

Ekm